Menu Sluiten

Airco Multisplit


Airco multisplit

Informatie over airco multisplit:

Als u zich afvraagt wat een airco multisplit is, dan bent u hier aan het juiste adres.

Onderstaand vindt u enkele van de belangrijkste verschillen tussen een multisplit en een singlesplit airco. Laten we eens kijken hoe ze werken.

In een notendop bestaat een airco multisplit uit twee hoofdcomponenten, een compressor of condensator voor buiten en een luchtbehandelingskast voor binnen. Beide zijn met elkaar verbonden via een leiding waarin de voedingskabel, de aanzuigleiding en de condens afvoer zijn ondergebracht.

Een multi split Airco systeem staat voor een warmtepomp systeem dat uit meerdere units bestaat. Dit betekent in de praktijk dat een buiten unit meerdere binnenunits kan voorzien van koele lucht in de zomer of in de winter een ruimte kan voorzien van warme lucht.

Op esthetisch vlak biedt een airco multisplit een aantal voordelen ten opzichte van een singlesplit unit.

Zo zijn airco multisplit systemen minder storend en kunnen ze op zolder worden geplaatst. Het nadeel van een single split unit is het overduidelijke feit dat deze zichtbaar is voor alle anderen. Het multisplit systeem daarentegen heeft een zichtbaar luchtafvoerrooster en is ideaal voor gebruik in woningen met zolder of valse plafonds.

Airco multisplit zijn de meest geavanceerde types van airconditioningsystemen. Ze maken gebruik van meerdere binnenunits die zijn aangesloten op een enkele buitenunit en bieden koeling en verwarming in verschillende zones. Deze systemen kunnen snel worden geplaatst en zijn flexibel genoeg om in een grote verscheidenheid van ruimten te passen.

Als u meerdere kamers in uw huis heeft, is een airco multisplit de beste optie.

Een split airco is een warmtepompsysteem dat werkt op basis van koelvloeistof. Deze onttrekt de warmte via de binnenunit uit de binnenruimte en geeft die buiten weer af via de buitenunit. Info over airco multisplit

Meer info over Airco multisplit

Mini split airconditioningsystemen zijn vergelijkbaar met airco multisplit systemen, maar ze hebben minder luchtuitgangen.

Een mini split airconditioner koelt een kamer tegelijk, terwijl een airco multisplit een compressor gebruikt om meerdere kamers tegelijk te koelen. Het beste is dat u de temperatuur in elke kamer afzonderlijk kunt regelen, waardoor u geld bespaart op een volledig HVAC systeem.

Meer info over airco multisplit nu op www.airquality.be.

Tags

Aanbod Airco Multisplit | Aanbod Invertertechnologie | Aanbod Multisplits Airconditioning Systeem | Advies Airco Multisplit | Advies Airconditioning Multisplit Systemen | Advies Invertertechnologie | Adv |